Bli medlem

Norsk Kvinnesaksforening (NKF) er Norges eldste og ledende organisasjon som jobber for jenters og kvinners rettigheter, og har solid erfaring med politisk påvirkningsarbeid nasjonalt og internasjonalt. Vi jobber aktivt overfor norske myndigheter, ulike FN-organer og i andre fora for kvinners interesser. Du er velkommen som medlem, enten du vil engasjere deg aktivt eller ønsker å støtte oss gjennom ditt medlemskap. NKF er tverrpolitisk, favner politisk bredt og er åpen for alle engasjerte feminister som deler NKF sitt formål.

Norsk Kvinnesaksforening (NKF) har lokalforeninger (lokallag) i Oslo, Bergen, Drammen og på Karmøy (Gina Krog Kvinnesaksforening), så hvis du er bosatt i nærheten av disse stedene blir du medlem der. Dersom du bor andre steder i landet blir du direktemedlem i NKF, eller du kan velge å i stedet bli medlem i en av de fire lokalforeningene dersom du ønsker det.

Medlemskontingent: 300 kroner. Studentpris: 150 kroner

Bli medlem

  Innmeldingsskjema  *obligatorisk felt

  Støtt oss

  Norsk Kvinnesaksforening får bare et minimum av offentlig støtte. Vi tar gjerne imot støtte til vårt arbeid for kvinners rettigheter.

  Gaver kan gis direkte til vårt kontonummer 60110623391 eller du kan bruke VIPPS med nummer 526841.

  Bli aktiv i foreningen

  Norsk Kvinnesaksforening har alltid behov for medlemmer som vil være aktivt med i foreningens arbeid. Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat om hva som kan passe for deg. Vi trenger medlemmer som vil delta aktivt i lokallagene og andre verv eller engasjere seg på andre måter i foreningen. Dersom det ikke finnes et lokallag der du bor hjelper vi gjerne med å etablere et.