Bli medlem

Norsk Kvinnesaksforening (NKF) er Norges eldste og ledende organisasjon som jobber for jenters og kvinners menneskerettigheter, og har solid erfaring med politisk påvirkningsarbeid nasjonalt og internasjonalt. Vi jobber aktivt overfor norske myndigheter, ulike FN-organer og i andre fora for kvinners interesser. Du er velkommen som medlem, enten du vil engasjere deg aktivt eller ønsker å støtte oss gjennom ditt medlemskap. NKF er tverrpolitisk, favner politisk bredt og er åpen for alle engasjerte feminister, både kvinner og menn.

Medlemskontingenten ved direkte medlemskap er 200.

Innmeldingsskjema*obligatorisk felt

Innmeldingsskjema*obligatorisk felt

Støtt oss

Norsk Kvinnesaksforening får bare et minimum av offentlig støtte. Vi tar gjerne imot støtte til vårt arbeid for kvinners rettigheter.

Gaver kan gis direkte til vårt kontonummer 60110623391 eller du kan bruke kredittkort eller en Paypalkonto her:
Bli aktiv i foreningen

Norsk Kvinnesaksforening har alltid behov for medlemmer som vil være aktivt med i foreningens arbeid. Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat om hva som kan passe for deg. Vi trenger medlemmer som vil delta aktivt i lokallagene og andre verv eller engasjere seg på andre måter i foreningen. Dersom det ikke finnes et lokallag der du bor hjelper vi gjerne med å etablere et.